Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 1/1000 Plan Notu Değişikliği Askı Duyurusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 1/1000 Plan Notu Değişikliği Askı Duyurusu

TEKİRDAĞ İLİ,  1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI NOTU

DEĞİŞİKLİĞİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki tüm ilçe merkezi ve eski beldelerin Uygulama İmar Planı notlarına eklenen ve 12.08.2020 tarihli ve 784 sayılı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Kararıyla kabul edilen haberleşme tesislerine ilişkin yapılan plan notu değişikliğinin iptal edilmesi ve 14.04.2021 tarihli ve 771 sayılı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Kararıyla onaylanan açık yüzme havuzlarına dair eklenen plan notunun kaldırılarak bu plan notu yerine “AYRIK NİZAM YAPI ADALARINDA ORTAK ALAN VEYA BAĞIMSIZ BÖLÜM EKLENTİSİ OLARAK DÜZENLENEN, YAPI YAKLAŞMA MESAFELERİ İÇİNDE KALAN, YAPININ ANA TAŞIYICI SİSTEMLERİYLE BÜTÜNLEŞİK OLMAYAN, BAHÇE ALANININ ’SİNİ GEÇMEYEN KAMERİYE, PERGOLA, SUNDURMA, SÜS HAVUZU İLE AÇIK HAVUZLAR İLAVE 0 EMSAL HESABINA DAHİL EDİLMEK KAYDIYLA EMSAL VE TAKS HARİCİDİR” ibaresinin eklenmesi suretiyle yapılan plan notu değişikliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.07.2021 tarihli ve 1337 sayılı Kararıyla kabul edilmiş olup, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 05.08.2021  tarihinden itibaren bir ay (30 gün) süreyle askıya çıkartılmıştır.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER DUYURULAR