BAŞKAN
BELEDİYEMİZ
ONLİNE İŞLEMLER
Geri
MAHALLE İFTARLARIMIZ DEVAM EDİYOR
16 Mart 2026 Pazartesi

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 14-15 Mart tarihlerinde Cumhuriyet ve Fevzipaşa Mahallelerimizde kurulan iftar sofraları ile devam etti.

Bu yıl 12.’si düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Ramazan ayı mahalle iftarlarımız, 22 Şubat Pazar günü Veliköy Mahallesi’nde başladı. 27 Şubat Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, 6 Mart Cuma günü de Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde iftar soframızı kurduk. Mahalle iftarlarımızın 9 Mart Salı günü Bağlık Mahallesi’nde ve 11 Mart Çarşamba günü de Fatih Mahallesi’nde devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “12 Mart Perşembe günü İstasyon Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızı, 14 Mart Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallemizde; 15 Mart Pazar günü de Fevzipaşa Mahallemizde kurarak, mahalle sakinlerimiz ile oruçlarımızı açıp, sohbetlerimizi ettik” dedi.

“Bir kez daha hemşerilerimiz ile aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu yaşadık” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay “Cumhuriyet ve Fevzipaşa Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

 “Son olarak 17 Mart Salı günü Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizin sakinleri ile İnan ve Makasçı Sokaklar ile Fatih Caddemizde kuracağımız iftar soframızda buluşacağız. Bu yıl 12.’sini düzenlediğimiz mahalle iftarlarımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.”