BAŞKANIMIZ AKAY ÇERKEZKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
BAŞKANIMIZ AKAY ÇERKEZKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

13 Kasım 2018

   Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, görev yaptığı 4.5 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi

   Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy nüfusunun her yıl ortalama %9 civarında arttığını belirterek, “Çerkezköy’ün zamanını çalacak, vaktini boşa harcayacak hamlelerin hiç kimseye faydası yok. Siyaset seçim yaklaşınca yapılır, seçimden sonra biter, bitmeli. Ondan sonra ortak payda, Çerkezköy, Tekirdağ olmalı” açıklamasını yaptı.

   2002 ve 2012 yıllarında Çorlu Deresi ve Pınarça Deresi’nin taşması nedeni ile şehrin sel baskınına maruz kaldığını, yüzlerce iş yeri ve evin sular altında kaldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Göreve geldiğimiz 2014 yaz aylarında yine sel baskını tehdidi ile karşı karşıya kaldık. Ardından DSİ, Büyükşehir Belediyesi ile yazışmalar yaparak, ortak çalışmalar yaptık ve Çorlu Deresi’ni temizledik. Pazar Yeri’nin arkası ile Pınarça Deresi arasındaki 2.5 metre kod farkını ortadan kaldırdık. Ayrıca eski Emniyet Müdürlüğü’nün oradaki köprüyü DSİ’ye yeniden yaptırdık. Biraz ilgi, biraz bakım gösterince daha fazla yağış almamıza rağmen su baskını yaşanmadı. İnşallah DSİ tarafından Çorlu Deresi ıslah edilecek. Bildiğimiz kadarı ile ihalesi yapıldı, ıslah çalışması yakında başlayacak” dedi.

SU BASKINLARI ARTIK YAŞANMIYOR

   Çerkezköy’ün bir başka temel sorununun ise ani su baskınları olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “28-30 kilogram yağışlarla İmar Sitesi, Sayar Sokak, Kahraman Sokak, Cefa Sokak, Küçük Sanayi Sitesi gibi noktalar sular altında kalıyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 7 milyon TL’lik altyapı yatırımları ile bu sorun ortadan kalktı. Çerkezköy 2016 ve 2017 yıllarında 50-60 kilogram yağışları görmesine rağmen su baskını yaşamadı. Vatandaşlarımızın ev ve iş yerlerini su basmadı” ifadelerini kullandı.

KAVAK DERE ISLAHI TAMAMLANDI

   Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin en büyük sorununun Kavak Dere’nin kirliliği olduğunu anımsatan Başkanımız Vahap Akay, “Mahalle sakinlerimiz görüntü kirliliği, pis koku ve sivrisineklerden şikayetçiydi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaklaşık 11,5 milyon TL’lik bir yatırımla Kavak Dere’yi ıslah ettik. Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerini kokudan kurtardık. Dereye kaçak yapılan onlarca kaçak kanalizasyon ve OSB tarafından da 7 kaçak fabrika atığı deşarjı tespit ederek ortadan kaldırdık. Kavak Dere suyunu kanal içine aldık. Dereden artık kokusuz temiz su akar hale geldi. Ayrıca Kavak Dere etrafındaki kaçak 45 gecekonduyu yıktık” diye konuştu.

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NE 14 DÖNÜMLÜK YAŞAM ALANI KAZANDIRDIK

   Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne ayrıca yaklaşık 14 bin 200 metrekarelik bir yaşam alanı kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “Kumlu Geçit Mevkii’ne yaklaşık 14 dönümlük alanda yeşil alan ve park çalışması gerçekleştirdik. Burada yüzlerce çocuğumuz aynı anda oyunlar oynayabiliyor, aileler gezinti yapabiliyor” ifadelerini kullandı. Başkanımız Akay, ıslah çalışması yapılan Kavak Dere’nin önümüzdeki günlerde Naim Süleymanoğlu Parkı’ndan İtfaiye Köprüsü’ne kadar olan etrafını yürüyüş yolları, spor alanları ile yaşam alanı haline getirileceğini belirtti.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

   Kendisinin Belediye Başkanı olduğu 30 Mart 2014 yılında Çerkezköy nüfusunun 112 bin olduğunu, 2019 yılı başında ise tabelada bu rakamın 168-170 bin civarında olmasını beklediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy, Tekirdağ’ın nüfus olarak 3’üncü, seçmen sayısı bakımından ise 2’nci büyük ilçesidir. Türkiye ve Tekirdağ’da nüfus ortalama artış hızı %3 civarında iken Çerkezköy’de bu %9 civarındadır. Bu nedenle Çerkezköy’ün kaybedecek, boşa geçirecek zamanı yok” dedi.

   Çerkezköy’e gerek Devlet yatırımlarının gerekse yerel yönetim yatırımlarının geleceği planlayarak, artarak devam etmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Devlet yatırımlarının, yerel yönetim yatırımlarının hız kesmemesi, durmaması lazım. Çünkü Çerkezköy nüfusu her yıl Türkiye ortalamasının üzerinde artan bir ilçe. 45-50 kişilik sınıf mevcutlarının 25-30 kişiye düşmesi lazım. Çerkezköy’ün zaman kaybına tahammülü yok. Günü kurtarmak yerine önümüzdeki 5 yılın, 10 yılın, 20 yılın planlaması yapılmalı, projeler geliştirilmeli” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’E NEDEN YOK?

   Devlet yatırımlarının ivedi ve hızlı bir şekilde Çerkezköy ile buluşması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018 yılında ülke genelinde 280 tane kapalı spor salonu, 150 futbol sahası yatırımı, 850-900 civarında spor park yatırımı olduğunu fakat bunlardan bir tanesinin Çerkezköy’e düşmediğini, yapılmadığını belirterek, önemli olan bu yatırımların Çerkezköy’e, Tekirdağ’a kazandırmak olduğunu vurguladı.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

   Yaklaşık 5 yıl önce meydanlarda vatandaşlara ne söz verdiyse yerine getirme gayreti içerisinde olduğunu ve seçim beyannamesinin %85 oranında gerçekleştiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy İçme Suyu Hattı yenilenmesi ve Bağlık Viyadüğü Projesi gibi bazı projelerinin de temellerinin kısa sürede atılarak çalışmaların başlayacağını ifade etti.

İÇME SUYU HATTI YENİLENECEK

   Çerkezköy’ün altyapı ile ilgili en önemli meselesinin içme suyu hattının yenilenmesi olduğunu sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy’ün içme suyu hatlarının yaklaşık %50’si asbest borudur. Bu borular ekonomik ömrünü tamamlamıştır. Son zamanlarda günde ortalama 25 su patlağı meydana geliyor. Asbest boru kullanımında Çerkezköy Tekirdağ’da % 50 ile 1’inci sıradayken, 2’nci sıradaki Çorlu’da asbest boru kullanım oranı yüzde 7’dir. Çerkezköy İçme Suyu Hattı Projesi’ni TESKİ Projelendirdi, İller Bankası’na bugün yarın teslim edilecek ve çalışmalar 2019 yılında başlayacak” ifadelerini kullandı.

KARTALTEPE PİKNİK ALANI ELDEN GİDİYORDU

   Cumhuriyet Mahallesi içerisinde bulunan Kartaltepe Piknik Alanı sözleşmesinin 2014 yılında bittiğini ve kendilerinin göreve geldiğinde söz konusu piknik alanının özel işletmeye kiraya verilmek üzere olduğunu kaydeden Başkanımız Akay, “Göreve gelir gelmez hemen Orman Bölge Müdürlüğü ile görüşerek burayı tekrar Çerkezköy Belediyesi’ne kazandırdık. Ardından içerisinde yürüyüş, parkuru, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, oturma grupları, oyun alanları, barbeküleri olan, aydınlatması, çevre düzenlemesi ile burayı modern bir park ve yeşil alan haline getirdik. Eskiden ailelerin girmekten imtina ettiği, korktuğu karanlık mekanları yeniden düzenleyerek Çerkezköy halkının nefes alabildiği alanlar haline getirdik” diye konuştu.

ÖNCE OLUR DEDİLER SONRA VERMEDİLER

   Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nın 17 hektarlık bir alan olduğunu ve Orman bölge Müdürlüğü’nden bu alanın yanındaki 23 ve 33 hektarlık iki alanı daha istediklerini belirten Başkanımız Vahap Akay, “Temmuz 2017 tarihinde dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret ettik. Projelerimizi sunduk. Ankara’dan dönerken yolda Bakanın Özel Kalem Müdürü aradı. Bakan Beyin talebimize onay verdiğini ve Orman Bölge Müdürlüğü ile temasa geçmemizi söyledi. Bunun üzerine Orman Bölge Müdürlüğü ile görüştük, her şey yolunda gidiyor ve biz tahsis edilecek diye beklerken Aralık 2017’de talebimizin reddedildiği bildirildi. Ne düşündeler, ne planladılar bilemiyorum. Ama bu cezanın Çerkezköy halkına kesildiğinin herkes farkında. Bu alanlar eninde sonunda Çerkezköylülerin hizmetine açılacak” diye konuştu.

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK OYUN PARKI’NI YAPTIK

   Kentimizde işletme mantığında olan parkları revize ederek halkımızın kullanımına kazandırdığını belirten Başkanımız Akay, “Tepe Piknik Alanı’nda Trakya’nın en büyük çocuk oyun parkını yaptık ve adını 23 Nisan Çocuk Oyun Parkı koyduk. Yalnız Çerkezköy değil, çevre ilçelerden de binlerce çocuğumuz burada gönüllerince güzel vakit geçirebiliyor. Ayrıca harap halde olan, ailelerin giremediği, halkımızın yolunu kaybettiği Tepe Piknik Alanı’nı da yenileyerek ailelerin gelebileceği bir alan haline getirdik. Yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yaptık. Ailelerimiz burada dilediğince mangal, piknik, spor yapabiliyor, çocuklarımız da parkımızda oyun oynayabiliyor” dedi.

29 EKİM SPOR KOMPLEKSİ’Nİ GENÇLERİMİZİN KULLANIMINA AÇTIK

   Çerkezköy genelinde bugüne kadar 118 noktada yeşil alan düzenleme ve park yapım çalışması gerçekleştirildiğini kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Düzenlediğimiz ve yeni yaptığımız parklarımızın neredeyse tamamında mini futbol sahası, mini basketbol sahası gibi spor alanları oluşturduk. İstasyon Mahallemizde bulunan, 10 yıldır kaderine terk edilmiş ve hayvan barınağı olarak kullanılan kapalı spor salonunu yeniledik. Şu anda içerisinde 2. Lig maçlarının oynanabileceği bir kıvamda 1000 kişilik seyirci kapasitesi olan stat, kapalı halı saha, basketbol ve voleybol sahası, güreş sahası ve modern bir kapalı spor salonu ile bir spor kompleksi oluşturduk. Adını da 29 Ekim Spor Kompleksi koyduk. Burayı Çerkezköylü gençlerin, çocuklarımızın hizmetine açtık” diye konuştu.

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI SPORA YÖNLENDİRMEKTİR

   Başkanımız Akay şöyle devam etti: “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temelini attık. 10 milyon TL’lik bu yatırımı yılsonu itibari ile Çerkezköy’e kazandıracağız.4 yıldır açtığımız Yaz Spor Okullarımızda binlerce çocuğumuza çeşitli branşlarda eğitimler verdik. Her yıl binin üzerinde çocuğumuza yüzme öğrettik. Spor alanlarının sayısını artırmamızın temel nedeni çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve onları spora yönlendirmektir.”

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMET EDİYORUZ

   Sosyal Belediyecilik anlamında son 4 yılda önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Başkan Akay, “Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olan bir Belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeyi amaçladık. Hoş Geldin Bebek Projesi ile vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. Kentimize yeni gelen vatandaşlarımıza hoş geldin ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, yemek yapacak kimsesi olmayan vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtıyoruz. Taziye çadırlarımızla vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanlarında oluyoruz. Kandillerde, milli ve dini bayramlarımızda halkımızla bir oluyoruz. Kurban ve Ramazan Bayramlarında mezarlıklarda halkımıza çiçek dağıtıyoruz. Ramazan Aylarında tarihi camilerimize geziler düzenliyoruz. Şehitler diyarı Çanakkale’ye her yıl geziler düzenliyoruz. Mahalle iftarlarında on binlerce vatandaşımızla iftar açıyoruz” dedi.

VELİKÖY DÜĞÜN SALONUMUZU HİZMETE AÇTIK

   Veliköy Mahallemize modern bir Düğün Salonu kazandırdıklarını ve şuan bölgenin en modern ve ferah düğün salonunun Veliköy’de olduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Veliköy’deki düğün salonu örnek bir düğün salonu oldu. Normal olarak diğer mahallelerimizde oturan vatandaşlarımızda böyle bir düğün salonunun kendi mahallelerine yapılmasını istemeye başladı” açıklamasını yaptıktan sonra Veliköy Mahallemize içerisinde halı saha, basketbol sahası ve çocuk oyun alanı ile piknik alanı olan bir yaşam alanı kazandırmak için başlattıkları çalışmanın artık sonuna geldiklerini ve yakın bir zamanda hizmete açacaklarını kaydetti.

MAHALLE EVLERİMİZİ AÇTIK

   Başkanımız Akay, “İlkini Veliköy Mahallemizde açtığımız Mahalle Evi projesine daha sonra sırasıyla Kızılpınar ve Bağlık Mahallemizde devam ettik. Bağlık Mahallemize Mahalle Evi ve Taziye Evi yaptık. Etrafında da büyük bir park alanı oluşturduk. İçerisinde basketbol ve futbol sahasının da bulunduğu park alanımızda çocuklarımız oyunlar oynayabilirken; yetişkinler de spor alanlarında ya da yaşam alanlarında zamanlarını değerlendirebiliyor. Mahalle Evlerimizde açtığımız kurslara kadınlarımızın gösterdiği yoğun katılım bizleri çok mutlu ediyor. Kadınlarımız burada aldıkları eğitimler sonucu ortaya çıkardıkları ürünlerini satarak aile bütçelerine katkıda bulunabiliyor” dedi.

   Bir sonraki mahalle evinin Fatih Mahallesi’nde açılacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Fatih Camii önünden Adnan Kahveci Parkı’na kadar olan dere yatağı boyunca park ve yeşil alan düzenleme çalışması yapıyoruz. İçerisinde çocuk oyun grupları, spor alanları, oturma alanları, yürüyüş yollarının bulunacağı proje tamamlandıktan sonra Kent Park ile bütünleşecek. Vatandaşlarımız Fatih Camii önünden Pazar Yeri’ne kadar ışıl ışıl aydınlatılmış yürüyüş yolunu kullanarak yürüyebilecek. Eğer devlet Su İşleri Pınarça Deresi’nin ıslahını Koca Geçit Mevkii’ne kadar tamamlarsa. Biz de bu projeyi Koca Geçit Mevkii’ne kadar uzatacağız. Eğer onlar ıslahı yapmaz ise 2019’dan sonra biz yapacağız.

KENTPARK ARALIK SONUNDA TAMAMLANIYOR

   Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar sürüyor. Burasını da en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açmayı planlıyoruz. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyemizce kentimizde yapımına başlanan 27 milyon TL’lik Kültür Merkezi projesinin de yılsonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine açılması hedefleniyor. Adnan Kahveci Parkı’nda 1. etap çalışmalarını tamamladığımız Kent Park projesinin 2. Etap çalışmaları başladı. Aralık ayı sonunda çalışmalar bittiğinde Çerkezköy yaklaşık 60 dönümlük yeni bir yaşam alanına kavuşacağız” dedi.

EĞİTİM KONUSUNDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

   Modern Kapalı Pazar Yerini, Veliköy Düğün Salonu’nu yaparak hizmete açtıklarını, Çerkezköy-Kızılpınar Yolu’nu ışıklandırdıklarını ve modern bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Eğitim ve öğretim noktasında da Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık. Sorunlu okul alanlarını temizleyerek Milli Eğitime tahsis ettik. Gerek hayırsever bulunması, gerekse de maddi olarak bazı okulların yapımına katkı sağladık” ifadelerini kullandı.

KIZILPINAR’DA ALTYAPI BİTTİ

ÜSTYAPI TAMAMLANIYOR

   Kızılpınar Mahallemizde 4 km yağmur suyu hattı, 80 km kanalizasyon hattı altyapısının yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Üstyapının da %85’i tamamlandı. 17 cadde ve yerleşim alanında kalan 240 sokaktaki üstyapı çalışmalarında 15.5 caddeyi ve 205 sokağı yaptık. Ayrıca parası TESKİ tarafından ödenen ve DSİ tarafından Veliköy Mahallelimde yapılan Arıtma Tesisi’ne Çerkezköy’ün bütün atık suları toplanarak, kolektör hattı ile götürülüyor ve atık sular burada arıtılarak, Çorlu Deresi’ne salınıyor” açıklamışında bulundu.

   Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram ile birlikte Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri teşekkür ederken, Dernek Üyeleri de merak ettikleri konular ve çalışmalar hakkında soru sorup, Belediye Başkanımız Akay’dan bilgi aldılar.

DİĞER HABERLER
ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette Beled...

DEVAMINI OKU
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ AŞURE İKRAM ETTİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ AŞURE İKRAM ETTİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. gününe denk gelen Aşure Günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramı yapıldı. Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardım...

DEVAMINI OKU
KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ YAZ KURSLARI BAŞLADI

KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ YAZ KURSLARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyelerinde Yaz Dönemi kursları başladı. Çocuklarımızın yaratıcılıklarını keşfedebilecekleri, el becerilerini geliştirebilecekleri v...

DEVAMINI OKU
BAŞKANIMIZ AKAY YAZ SPOR OKULU KURSLARIMIZI ZİYARET ETTİ

BAŞKANIMIZ AKAY YAZ SPOR OKULU KURSLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Vahap Akay, bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencimizin katılımıyla 10’uncusunu gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulu kurslarımızı ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi Genç...

DEVAMINI OKU
İSTİHDAM MASAMIZ İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

İSTİHDAM MASAMIZ İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi İstihdam Masası tarafından düzenlenen, iş arayan vatandaşlarımız ile işçi arayan işvereni bir araya getiren Toplu İş Görüşmeleri devam ediyor. Kentimizde iş arayan vatandaşlarımı...

DEVAMINI OKU
ÇAKIR AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

ÇAKIR AİLESİ’NE HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Çakır Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, dünyaya gözl...

DEVAMINI OKU
AVRUPA 2.’Sİ KUMSAL’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

AVRUPA 2.’Sİ KUMSAL’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

31 Mayıs - 8 Haziran tarihlerinde İrlanda'da düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Avrupa 2’ncisi olan Kumsal İşlek, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret...

DEVAMINI OKU
TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanımız Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı aç...

DEVAMINI OKU
DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

Çerkezköy Belediyesi tarafından 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköylü katıldı. Birleşmiş Mill...

DEVAMINI OKU