Fevzi Paşa Mahallesi Hayri Batur Caddesi ile Erciyes sokağın kesiştiği noktada Küçük Sanayi sitesinde park alanı içinde kalan 31,34 m2’lik büfe yeri ihale ilanı

19 Ağustos 2020

İ       L       A      N

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1. Mülkiyeti  Belediyemize ait  Fevzi Paşa Mahallesi Hayri Batur Caddesi ile Erciyes sokağın kesiştiği noktada Küçük Sanayi sitesinde park alanı içinde kalan 31,34 m2’lik büfe yeri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesine göre AÇIK (ARTTIRMA) TEKLİF USULÜ ile  üç (3) yıllığına kiraya verilecektir.

2.İhale Belediyemiz Encümen odasında, 27.08.2020 Perşembe günü saat 16.10’da 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45. maddesine göre Açık arttırma usulü ile yapılacaktır.

3.Muhammen kira bedeli 10.08.2020 tarihli kıymet takdir komisyonunca belirlenmiş olup; aylık 1.600.00 TL+KDV olarak belirlenmiş olup, Geçici teminat bir yıllık tahmini kira bedelinin (% 3) (1.600.00TLx12=19.200.00TL %3= 576.00 TL) olarak belirlenmiştir.

b)Kanuni ikametgâh belgesi

d) Vergi dairesinden mükellef olduğuna dair belge

aa-Gerçek kişi olması halinde ilk ilan yada ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odasına yada Esnaf ve Sanatkarlar odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

f)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

bb-Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret sicil gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili ticaret sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri

ğ)Vekâleten gireceklerden vekâletname

ı)2886 Sayılı D.İ.K. hükümlerine göre ihaleye katılmama cezası almadığına dair taahhütname

j)Şartname alındı makbuzu.(100.00 TL)

k)Okudum Kabul ettim ibareli İmzalı şartname

5.İhaleye ait şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100,00 TL karşılığında temin edilir.

6.İstekliler hazırladıkları evrakları belirtilen süre içinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne dosya alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir.

7. Çerkezköy Belediye Başkanlığı ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte serbesttir.

İLAN OLUNUR.