FEVZİPAŞA MAHALLESİ 2.ETAP KENT PARKI PROJESİNE YÖNELİK TRAFO YERİ AYRILMASINA İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

4 Haziran 2018

T.C.
                                                                    ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI
                                                                            Plan ve Proje Müdürlüğü

Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 119 ada 28 parselde yer alan Park ve Fuar Alanında yapılacak olan Çerkezköy Kent Parkı 2.Etap Projesi kapsamında adı geçen proje alanına yönelik enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla “Trafo Alanı” ayrılmasına ilişkin hazırlanan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10.05.2018 tarih 598 sayılı kararıyla onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi-İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 23.05.2018 tarihinden itibaren bir ay süreyle askıya çıkartılmıştır.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI