MUHTELİF İMAR PLANI PLAN NOTLARI DEĞİŞİKLİĞİ

11 Mayıs 2021

MUHTELİF İMAR PLANI PLAN NOTLARI DEĞİŞİKLİĞİ

TEKİRDAĞ İLİ, ÇERKEZKÖY İLÇESİ,  1/1000 ÖLÇEKLİ MUHTELİF İMAR PLANI PLAN NOTLARI DEĞİŞİKLİĞİ

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Merkez, Barbaros, Kumbağ, Karacakılavuz ve Banarlı Mahallelerine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notlarına ilişkin hazırlatılan plan değişikliğinin; Tekirdağ ili, tüm ilçelerinin  muhtelif imar planları plan notlarına eklenmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.04.2021 tarih 771 sayılı kararıyla onaylanmış olup, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 29.04.2021 tarihinden itibaren bir ay (30 gün) süreyle askıya çıkartılmıştır.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER DUYURULAR