NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLERİ

T.C.
                                                               ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI
                                                                              Plan ve Proje Müdürlüğü

İLÇEMİZ G.M.K.P. MAHALLESİ 709 ADA 13 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLERİ

Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesi, 709 ada 13 numaralı parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 15.11.2017 tarih 1236 sayılı kararları ile onaylanmış olup, söz konusu plan değişikliğinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi-İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 30.11.2017 tarihinden itibaren bir ay süreyle askıya çıkartılmıştır.