TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZIM İMAR PLAN DUYURU

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı
                                                        Mekansal Planlama Şube Müdürlüğü

Nazım ve Uygulama İmar Plan Değişikliği Askı İlanı

İlimiz, Çerkezköy İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Mezarlık Alanına ilişkin hazırlanan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.09.2020 tarihli ve 926 sayılı kararıyla onaylanan Çerkezköy İlçesi Mezarlık Alanına İlişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerinin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 21.09.2020 tarihinden itibaren bir ay (30 gün) süreyle askıya çıkarılmıştır.