TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZIM İMAR PLAN DUYURU

27 Kasım 2020

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZIM İMAR PLAN DUYURU

TEKİRDAĞ İLİ, ÇERKEZKÖY İLÇESİ, İSTASYON MAHALLESİ, MÜLKİYETİ MALİYE HAZİNESİNE AİT 804 ADA 5 NUMARALI PARSELE İLİŞKİN SUNULAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, İstasyon Mahallesi, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 804 ada 5 numaralı parsele ilişkin sunulan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.11.2020 tarih ve 1155 sayılı kararıyla Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 7(b) maddesi uyarınca onaylanmıştır. 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği paftaları ve eklerinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi - İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde 19.11.2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle askıya çıkartılmıştır.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI